Ontdekken wat Kano Advies en Administratie of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Uden laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Kano Advies en Administratie uit Uden. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Kano Advies en Administratie regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Kano Advies en Administratie is opgericht in 21-06-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 17115029. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.