Weten wat Kampen Administraties of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in Groningen laat jij jouw details achter in het formulier.

Over deze accountant

Kampen Administraties is geopend op 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01152380. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Kampen Administraties uit Groningen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Kampen Administraties regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.