KAAZ is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Haarlem.

hier alle gegevens en reviews van KAAZ uit Haarlem. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? KAAZ regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

KAAZ bestaat al sinds 01-04-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34297868. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.