K. Visser Fiscaal en Juridisch Advies is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om goede offertes in te zien van boekhoud specialisten in de omgeving van Capelle aan den IJssel laat jij jouw details achter in het formulier.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

K. Visser Fiscaal en Juridisch Advies is geopend op 11-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 67831036. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van K. Visser Fiscaal en Juridisch Advies uit Capelle aan den IJssel. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? K. Visser Fiscaal en Juridisch Advies doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.