Meer informatie over wat Juri-Plus of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in Nijmegen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze boekhouder

Juri-Plus bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 9166441. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

Lees hier alle details en reviews van Juri-Plus uit Nijmegen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Juri-Plus doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.