Meer informatie over wat JT Accountancy & Advies of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Assendelft.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

JT Accountancy & Advies bestaat al sinds 07-03-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52411400. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van JT Accountancy & Advies uit Assendelft. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? JT Accountancy & Advies kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.