J&S Management is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Rotterdam.

Informatie over deze boekhouder

J&S Management bestaat al sinds 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24450489. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van J&S Management uit Rotterdam. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? J&S Management neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.