Ontdekken wat JS Admin Station of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Om passende offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Rotterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over JS Admin Station uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? JS Admin Station kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze boekhouder

JS Admin Station bestaat al sinds 01-04-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 62983288. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.