Jordens Administratieve Dienstverlening is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Terneuzen.

Zie hier alle details en reviews van Jordens Administratieve Dienstverlening uit Terneuzen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Jordens Administratieve Dienstverlening kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Jordens Administratieve Dienstverlening is opgericht in 01-07-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 22055421. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.