Jongen Administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de omgeving van Munstergeleen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

Jongen Administratiekantoor bestaat al sinds 01-03-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14049457. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Jongen Administratiekantoor uit Munstergeleen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Jongen Administratiekantoor kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.