Erachter komen wat Jongbloed Financieel Dienstverlener of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Informatie over dit accountancykantoor

Jongbloed Financieel Dienstverlener bestaat al sinds 24-04-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 68580363. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Jongbloed Financieel Dienstverlener uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Jongbloed Financieel Dienstverlener kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.