Jolimar B.V. is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de regio van Heeten laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Jolimar B.V. uit Heeten. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Jolimar B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Jolimar B.V. bestaat al sinds 08-06-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 05061763. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.