Jochems Administraties & Advies is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Leiderdorp.

Meer weten over Jochems Administraties & Advies uit Leiderdorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Jochems Administraties & Advies kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Jochems Administraties & Advies is geopend op 27-05-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 66136873. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.