JMS Administratiekantoor BV is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Delft laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over JMS Administratiekantoor BV uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? JMS Administratiekantoor BV doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

JMS Administratiekantoor BV bestaat al sinds 29-11-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54057175. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.