JM Finance & Consultancy is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

hier alle details en reviews van JM Finance & Consultancy uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? JM Finance & Consultancy kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

JM Finance & Consultancy is opgericht in 16-03-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 62916742. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.