Weten wat JK Advies of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Leeuwarden.

Over deze boekhouder

JK Advies is opgericht in 18-04-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60505001. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

hier alle gegevens en reviews van JK Advies uit Leeuwarden. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? JK Advies kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.