JJS Support is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Made.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Informatie over dit bedrijf

JJS Support bestaat al sinds 01-08-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 50678582. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Lees hier alle details en reviews van JJS Support uit Made. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? JJS Support neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.