Meer informatie over wat Jim Makkink Consultancy of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Limmen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Over dit accountancykantoor

Jim Makkink Consultancy is geopend op 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 66603641. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Jim Makkink Consultancy uit Limmen. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Jim Makkink Consultancy kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.