Jim Kuiper Financiële Dienstverlening is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Breezand.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Jim Kuiper Financiële Dienstverlening bestaat al sinds 01-06-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 37118718. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Lees hier alle details en reviews van Jim Kuiper Financiële Dienstverlening uit Breezand. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Jim Kuiper Financiële Dienstverlening neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.