error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

J.H.A. Pruijssers is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

J.H.A. Pruijssers bestaat al sinds 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34335610. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over J.H.A. Pruijssers uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? J.H.A. Pruijssers kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

J.H.A. Pruijssers
  • Leidsestraatweg 15416, 2131TP, 's-Gravenhage
  • 023 5612140
Branche
Boekhouder
KVK
34335610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders