J.H. Andriessen is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Groningen.

Informatie over deze boekhouder

J.H. Andriessen bestaat al sinds 01-01-1973 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01139110. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over J.H. Andriessen uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? J.H. Andriessen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.