Ontdekken wat JeYa BV of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Edam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over JeYa BV uit Edam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? JeYa BV regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

JeYa BV is geopend op 26-01-2018 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 70738831. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.