Ontdekken wat Jerome Tijssen of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Amsterdam.

Over deze bedrijfsadministrateur

Jerome Tijssen is geopend op 17-03-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60251743. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Jerome Tijssen uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Jerome Tijssen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.