Jeanette de Wolf-Koers is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Rozendaal laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Jeanette de Wolf-Koers uit Rozendaal. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Jeanette de Wolf-Koers neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Jeanette de Wolf-Koers bestaat al sinds 01-04-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 63033100. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.