JAY is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Arnhem laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Informatie over dit administratiekantoor

JAY is geopend op 08-03-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54883326. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Bekijk hier alle details en reviews van JAY uit Arnhem. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? JAY doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.