Meer informatie over wat J.A.J. Dekkers Administratieve Dienstverlening of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Etten-Leur laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over J.A.J. Dekkers Administratieve Dienstverlening uit Etten-Leur? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? J.A.J. Dekkers Administratieve Dienstverlening neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

J.A.J. Dekkers Administratieve Dienstverlening is opgericht in 01-02-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 20059680. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.