Jadigo is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Holten laat je jouw details achter in het formulier.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Meer informatie over deze accountant

Jadigo is opgericht in 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 60583487. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Jadigo uit Holten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Jadigo kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.