J. Peters-van de Kolk is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in Opheusden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over dit bedrijf

J. Peters-van de Kolk is geopend op 21-10-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30247839. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

hier alle gegevens en reviews van J. Peters-van de Kolk uit Opheusden. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? J. Peters-van de Kolk kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.