J. de Kok Administraties/Financiële Adviezen is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Zwijndrecht.

Meer weten over J. de Kok Administraties/Financiële Adviezen uit Zwijndrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? J. de Kok Administraties/Financiële Adviezen neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit administratiekantoor

J. de Kok Administraties/Financiële Adviezen is opgericht in 06-10-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24444124. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.