J. de Jong is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van De Knipe.

Meer informatie over deze boekhouder

J. de Jong is geopend op 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01175760. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van J. de Jong uit De Knipe. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? J. de Jong neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.