IWI4Consulting is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Uithoorn.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

IWI4Consulting is opgericht in 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34387763. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over IWI4Consulting uit Uithoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? IWI4Consulting regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.