Isabel de Pater is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

hier alle gegevens en reviews van Isabel de Pater uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Isabel de Pater doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Isabel de Pater is geopend op 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 24357891. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.