I.J.J. is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Berkel en Rodenrijs laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

I.J.J. is opgericht in 01-03-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27314759. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over I.J.J. uit Berkel en Rodenrijs? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? I.J.J. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.