Erachter komen wat Ieku of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in Almere laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Ieku uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Ieku regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Ieku bestaat al sinds 15-10-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 39060677. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.