I.A.S. Interim Account Services is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Huizen.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

I.A.S. Interim Account Services is opgericht in 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 32053630. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van I.A.S. Interim Account Services uit Huizen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? I.A.S. Interim Account Services kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.