I-Commerce is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie experts in de buurt van Purmerend laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van I-Commerce uit Purmerend. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? I-Commerce kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

I-Commerce is geopend op 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 62486020. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.