I-Co. is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Son en Breugel.

Informatie over dit accountancykantoor

I-Co. is opgericht in 09-06-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17125283. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Zie hier alle details en reviews van I-Co. uit Son en Breugel. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? I-Co. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.