Hopper is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Hoorn.

Meer weten over Hopper uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Hopper regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Hopper is geopend op 01-06-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 36011467. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.