Holland Investment and Services BV is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Midwolda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Over dit bedrijf

Holland Investment and Services BV bestaat al sinds 01-07-1982 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 28037990. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Holland Investment and Services BV uit Midwolda. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Holland Investment and Services BV regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.