H.J. Steehouwer Beheer B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de regio van 's-Hertogenbosch.

Meer weten over H.J. Steehouwer Beheer B.V. uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? H.J. Steehouwer Beheer B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

H.J. Steehouwer Beheer B.V. bestaat al sinds 30-12-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 30192745. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.