Henk Bolk Administratie en Belastingzaken is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in 2e Exloërmond laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over dit bedrijf

Henk Bolk Administratie en Belastingzaken is geopend op 23-07-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 61131318. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Henk Bolk Administratie en Belastingzaken uit 2e Exloërmond? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Henk Bolk Administratie en Belastingzaken neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.