Hena Services is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Capelle aan den IJssel laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Hena Services uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Hena Services kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit bedrijf

Hena Services is opgericht in 01-11-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24329346. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.