Helen Vellinga is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie experts in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Helen Vellinga is opgericht in 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 34340956. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Helen Vellinga uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Helen Vellinga doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.