Hans Harns is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Harlingen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Over dit bedrijf

Hans Harns bestaat al sinds 01-01-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 57302472. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Hans Harns uit Harlingen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Hans Harns neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.