Hannie Houdijk Kantoorservice is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Moordrecht laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Hannie Houdijk Kantoorservice is opgericht in 05-11-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56401000. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Hannie Houdijk Kantoorservice uit Moordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Hannie Houdijk Kantoorservice doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.