H. van den Herik Administraties is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Oud-Beijerland.

Lees hier alle details en reviews van H. van den Herik Administraties uit Oud-Beijerland. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? H. van den Herik Administraties neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

H. van den Herik Administraties bestaat al sinds 01-03-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24462679. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.