Guus Bakker Services is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Diemen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze accountant

Guus Bakker Services is opgericht in 24-02-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 54749565. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Guus Bakker Services uit Diemen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Guus Bakker Services kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.