GLS Advies is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Berlicum.

Over deze bedrijfsadministrateur

GLS Advies is opgericht in 01-11-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 16052740. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over GLS Advies uit Berlicum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? GLS Advies kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.