Glogghus Holding BV is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Harderwijk.

Meer over dit accountancykantoor

Glogghus Holding BV bestaat al sinds 03-11-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08129248. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Glogghus Holding BV uit Harderwijk. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Glogghus Holding BV kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.