Globe Services Rotterdam B.V. is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Rotterdam.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Globe Services Rotterdam B.V. uit Rotterdam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Globe Services Rotterdam B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Globe Services Rotterdam B.V. is opgericht in 01-12-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24250843. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.